След по-малко от месец ще се проведе Годишният благотворителен базар на Международен

...
След по-малко от месец ще се проведе Годишният благотворителен базар на Международен
Коментари Харесай

Благотворителният базар, на който си заслужава да бъдете

След по-малко от месец ще се проведе Годишният благотворителен базар на Международен женски клуб – София. Тазгодишното издание е 24-то по ред. Мястото е Интер Експо Център, денят е 2 декември.

Всяка година на това събитие страни от цялостен свят представят своите обичаи под формата на ръчно направени предмети, сувенири, ястия от националната си кухня, присъщи дрехи и така нататък По този метод се набират средства за голям брой просветителни, здравни и обществени дела в България. Международен женски клуб – София осъществя благотворителния базар с поддръжката на представители на интернационалната общественост в страната – посланици, представители на дипломатически задачи и техните фамилии, както и с помощта на помощта на редица компании и доброволци.

Миналата година в събитието се включиха 59 страни, които показаха културата и традициите си пред 10 000 гости. Бяха събрани 373 000 лева, с които бяха подкрепени непосредствено 24 дела. Средствата бяха употребявани за подпомагането на деца с онкологични болести, хора в неравностойно състояние, възрастни със съществени увреждания и деца, лишени от родителска грижа. 

Повече информация можете да откриете на страницата на събитието във Facebook. Билетите за базара са на алегорични цени. Можете да закупите своя тук. 



 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР